Το cocktail pairing, το ταίριασμα δηλαδή του φαγητού μας στο εστιατόριο με κοκτέιλ που ταιριάζουν αρωματικά και γευστικά, είναι μια από τις ισχυρότερες τάσεις της γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια. Ένα τέτοιο γευστικό pairing με ποτό και φαγητό διοργανώνεται για τις 14 Φεβρουαρίου στο Alexander’s Bar του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, με επίσημη καλεσμένη τη Giulia Cuccurullo, head bartender του διάσημου Artesian Bar του Λονδίνου. Με βάση το Μataroa Pink Gin, η Giulia δημιουργεί 3 ξεχωριστά signature cocktails, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιάm και μαζί της συμπράττει ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef του ξενοδοχείου, προτείνοντας πιάτα που το καθένα τους συντροφεύει ιδανικά ένα από τα cocktail.

Τα Mataroa Pink Signature Cocktails, όπως και το Signature Love Menu είναι διαθέσιμα για μια μόνο βραδιά, τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, μετά τις 20.00. Για να τα απολαύσετε, πρέπει να σπεύσετε να κλείσετε θέση.

Δείτε το πλήρες μενού:

info
Alexander’s Bar, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα- Είσοδος αποκλειστικά με κράτηση: Τηλ: 210 3330748

Δείτε όλα τα θέματα του αφιερώματος στον Άγιο Βαλεντίνο:

Ολοκληρωμένο δείπνο για δύο για του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 7+1 συμβουλές για να περάσετε καλά αν βγείτε έξω για δείπνο

5 εύκολα γλυκά των 2 υλικών για του Αγίου Βαλεντίνου

Αφροδισιακά φαγητά; Μα, σοβαρά τώρα;

8 κοκτέιλ για να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για πρωινό στο σπίτι

«Πεινασμένοι κι οι δυο» του Αγίου Βαλεντίνου; Ε, όχι!

Άγιος Βαλεντίνος: Εύκολο κέικ με μαρμελάδα φράουλα

Valentines menu με ασιατικές επιρροές στo NYX

10 σούπερ γλυκά από 10 ζαχαροπλαστεία που αξίζει να μοιράσετε στα δύο