O σεφ Άγγελος Μπακόπουλος ανεβάζει τον πήχη της δημιουργικότητας προ(σ)καλώντας συναδέλφους του να μαγειρέψουν μαζί στην κουζίνα του νεοαφιχθέντος Silar στη Γλυφάδα σε μια σειρά από fine dining challenges.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσει στις 28 Μαρτίου ο σεφ του Frater & Soror και του γαστρονομικού ΦΒΚ, Δημοσθένης Μπαλόπουλος.

Το μενού πρόκληση γι’ αυτό τον μήνα

Amuse bouche
Κουνουπίδι
Μορχέλες, φουντούκι, περγαμόντο

Συναγρίδα
Σέσκουλα, ξινό κουσκουσάκι, σπανάκι, ζωμός από φύλλα λεμονιάς

Σφυρίδα
Πράσο, beurre blanc μαγιάς, chutney umeboshi

Μοσχάρι black angus
Αφράτη πατάτα, σάλτσα μοσχαριού με shiitake και αγγουράκι τουρσί

Κανταΐφι
Φιστίκι Αιγίνης, ροδάκινο, passion fruit

‌info
Αρτέμιδος 3, Γλυφάδα. Κόστος: 55 το άτομο. Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2108982831, 2100103573. contact@silarrestaurant.com

Το άρθρο της εβδομάδας