Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης Γάλλοι παραγωγοί και εισαγωγείς θα παρουσιάσουν, προς δοκιμή και πώληση, μεγάλη ποικιλία γαλλικών τοπικών προϊόντων.

unnamed

Η αγορά θα είναι ανοικτή στο κοινό την Παρασκευή 23 Μαρτίου 18:00 με 20:00 και το Σάββατο 24 Μαρτίου 11:00 με 15:00. Όμως, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της εστίασης, των ξενοδοχείων και του εμπορίου τροφίμων, η έκθεση θα είναι ανοικτή την Παρασκευή από τις 16:30 μέχρι τις 18:00, δίνοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες να συναντήσουν τους παραγωγούς και εισαγωγείς, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους.

info
Λεωφόρος Στρατού 2Α, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 23 Μαρτίου: 18:00 – 20:00
Σάββατο 24 Μαρτίου: 11:00 – 15:00
είσοδος ελεύθερη

Το άρθρο της εβδομάδας