Το Überness, την καντίνα του Βασίλη Καλλίδη, την έχουμε αγαπήσει από τότε που άνοιξε. Και γιατί όχι άλλωστε αφού πρόκειται για ένα μαγαζί που δεν είναι ούτε δήθεν, ούτε γκουρμέ, αλλά που προσφέρει μερικά από τα αγαπημένα μας φαγητά: hot dogs, μαμαδίστικους κεφτέδες, τηγανητό κοτόπουλο και πανσέτα, αλλά και vegan πιάτα. Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσως μας δυσαρεστούσε είναι ότι θα έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τη λαχαναγορά του Ρέντη για να τα απολαύσουμε. Όχι όμως πια αφού το Überness γίνεται mobile και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

uberness

Η ομάδα λοιπόν της αγαπημένης μας καντίνας αναλαμβάνει να μαγειρέψει μέσα στην κουζίνα του Überness mobile, στο χώρο σας, για πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια, γάμους, βαφτίσια ή ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας.

uberness 4

Οι τέσσερις τροχοί του τού επιτρέπουν να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για να φτάσει και σε όσους βρίσκονται πραγματικά μακριά από το Ρέντη. Και το μενού; Διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης και μπορεί να περιλαμβάνει από βιετναμέζικο street food και ελληνικούς μεζέδες για τσίπουρο μέχρι burgers, σουβλάκια, φαλάφελ αλλά και τους καλύτερους κεφτέδες της πόλης.