Το Salmon Guru της Μαδρίτης κέρδισε το βραβείο «Michter’s Art of Hospitality» στα World’s 50 Best Bars. Το συγκεκριμένο βραβείο έχει δημιουργηθεί για να αναγνωρίσει πόσο σημαντική είναι η φιλοξενία σε ένα μπαρ. Μάλιστα, ψηφίζεται από περισσότερα από 600 μέλη του «The World’s 50 Best Bars Academy». Έτσι, λοιπόν, οι 600 ειδικοί του κλάδου,  κλήθηκαν να ονομάσουν το μπαρ, που βίωσαν την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας κατά την περίοδο της ψηφοφορίας.

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά ειδικών προαναγγελθέντων βραβείων που θα γίνουν μέσα στο μήνα πριν από την τελετή-World’s 50 Best Bars- που θα πραγματοποιηθεί στο Roundhouse στο Λονδίνο στις 7 Δεκεμβρίου. Θα μεταδοθεί ζωντανά στο Facebook και στο 50 Best Bars TV YouTube.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salmon Guru 🍸 (@salmonguru)

Το Salmon Guru ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 2016 από τον Diego Cabrera και έχει ένα από τα πιο επαναστατικά concepts στον κόσμο του μπαρ, καταλαμβάνοντας τη θέση Νο. 22 στη λίστα «The World’s 50 Best Bars 2020». O ίδιος Diego Cabrera, που είναι ένας από τους ανθρώπους με  σημαντική παρουσία στον χώρο του μπαρ μαζί με την ομάδα του δημιουργούν περίεργες παρασκευές σε κοκτέιλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, κάποιος που επισκέπτεται το μπαρ θα απολαύσει ασυνήθιστα κοκτέιλ με έντονη γεύση που σερβίρονται σε εντυπωσιακά γυάλινα σκεύη. Ο εσωτερικός του χώρος περιλαμβάνει στοιχεία ρετρό, τροπικής αισθητικής ακόμη και από κόμικς. Το μενού χωρίζεται με βάση το ποτό, δηλαδή σε ισχυρό, φρουτώδες, ή τρελό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salmon Guru 🍸 (@salmonguru)

Ο Mark Sansom, που είναι content editor στα The World’s 50 Best Bars σχολίασε σχετικά: «Παρουσιάσαμε το «Michter’s Art of Hospitality Award» πέρυσι στα «Asia’s 50 Best Bars 2020» και μετά στα «The World’s 50 Best Bars 2020», καθώς πιστεύουμε ότι η φιλοξενία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα μπαρ και πρέπει να επιβραβεύεται. Ο Diego Cabrera και όλη η ομάδα του Salmon Guru έχουν πραγματικά κατακτήσει αυτήν την τέχνη και μπορούν να κάνουν τον κάθε επισκέπτη να αισθάνεται όμορφα».

Ο Diego Cabrera, ιδρυτής του Salmon Guru, είπε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είσαι ο νικητής του «Michter’s Art of Hospitality Award»σε μια περίοδο τόσο δύσκολη όσο αυτή που περάσαμε πρόσφατα. Διπλασιάσαμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να μπορούν να δουν την τελειότητα στις υπηρεσίες του Salmon Guru. Απολαμβάνουμε την αναγνώριση, καθώς αυτό σημαίνει ότι η πενταετής πορεία μας από το άνοιγμα του Salmon Guru είναι στη σωστή κατεύθυνση. Η φιλοξενία ήταν πάντα ένας από τους βασικούς πυλώνες μας και θα συνεχίσει να είναι».

Δείτε επίσης:
Δύο νέα αστέρια Michelin σε εστιατόρια της Αθήνας

Τι ισχύει στην εστίαση για τους ανεμβολίαστους από Δευτέρα 22/11

Βρέθηκαν συνταγές της μουσουλμανικής Ισπανίας από χειρόγραφο του 13ου αιώνα