Το ΜΗΤΕΡΑ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, δημιουργεί ένα νέο ταξίδι «patients experience trip», για να μετατρέψει τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού σε κάτι ακόμα πιο μοναδικό. Ο πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι η γαστρονομική εμπειρία, που προσφέρουν τα νέα μενού που σχεδιάζει για το ΜΗΤΕΡΑ ο σεφ Άκης Πετρετζίκης.
Ο σεφ αναλαμβάνει να σχεδιάσει όλα τα μενού των ασθενών, δημιουργώντας νέες αυθεντικές γευστικές συνταγές με μεσογειακό ταπεραμέντο, φτιαγμένες με αγνά και φρέσκα υλικά και με την υψηλή ποιότητα και παράδοση που διατηρεί το ΜΗΤΕΡΑ.
Με στόχο τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής και σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του ΜΗΤΕΡΑ, σχεδιάζει με λεπτομέρεια μια σειρά γευστικών επιλογών που καλύπτουν όλες τις προσδοκίες αλλά και τις διατροφικές προτιμήσεις των ασθενών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, ενώ παράλληλα καλύπτουν τις ενεργειακές ανάγκες της μητέρας και συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της.
Μετά το Πάσχα, ο Άκης Πετρετζίκης με τη βοήθεια της εξειδικευμένης του ομάδας, θα παρασκευάζει καθημερινά τα μενού στις εγκαταστάσεις του ΜΗΤΕΡΑ, κάτω από άριστες και πιστοποιημένες συνθήκες υγιεινής, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την ποικιλία των πρώτων υλών.
Δείτε επίσης:
Ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Καφέ για επιστροφή Φόρου Κατανάλωσης
Εστίαση: Άμεσα οι εγκρίσεις και οι εκταμιεύσεις των επιδοτήσεων των 330 εκ. ευρώ
Η νέα πλατφόρμα της Food On αποκαλύπτει πώς είναι να ζεις low budget