Όπως θέλει η γαλλική παράδοση, την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη ξεκινά από τη νότια Βουργουνδία το ταξίδι της νέας σοδειάς του Beaujolais Nouveau.
Έτσι και φέτος, το ταξίδι ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και πριν λίγες μέρες έφτασε και στο κελάρι του Αrtisanal, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.
Έχοντας εξασφαλίσει για τους πελάτες και φίλους του Artisanal τρεις ετικέτες διαφορετικών οινοπαραγωγών Beaujolais Nouveau (Trenel, Joseph Drouhin, George Duboeuf), o chef Δημήτρης Δημητριάδης εμπνέεται και δημιουργεί πιάτα ημέρας καλώντας τους φίλους του καλού κρασιού να το απολαύσουν.
Δες περισσότερα για το Beaujolais εδώ
info
Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ: 2108086111.