Το Baba Au Rum πάει Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο Grace Hotel, μέλος της Auberge Resorts Collection.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 15 Απριλίου το Grace Hotel θα ανοίξει τις πόρτες του σηματοδοτώντας την αρχή μιας μοναδικής καλοκαιρινής σεζόν με τον Θάνο Προυναρού και την ομάδα του Baba Au Rum να μας συστήνουν το 363 Bar by Baba Au Rum, επαναπροσδιορίζοντας το fine drinking στη Σαντορίνη.

Ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου ταξιδεύει στο νησί για να απογειώσει τις βραδιές στην Καλντέρα με τα premium cocktails που επιμελείται ο connoisseur του είδους προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή εμπειρία στον αγαπημένο προορισμό των Κυκλάδων.

Ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου στη Σαντορίνη
Ο Θάνος Προυναρούς και το Baba Au Rum σύστησαν την κουλτούρα του fine mixology στο ελληνικό κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή bar σκηνή με το μοντέρνο signature στιλ του ήδη από το 2009. Σήμερα οι experts ετοιμάζουν τα σέικερ και τις μεζούρες τους για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο μπαρ του Grace Hotel, το 363 Bar by Baba Au Rum. Η πιο πολυαναμενόμενη άφιξη bar στο νησί έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εμπειρία στο ξενοδοχείο και να «παντρέψει» την τεχνογνωσία με τις τοπικές πρώτες ύλες δημιουργώντας μια πανδαισία γεύσης συμπυκνωμένη σε ένα ποτήρι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε cocktails με άρωμα Σαντορίνης όπως το Santorini Mule ή ακόμα και μίξεις με premium ετικέτες όπως το Spicy Baba με παλαιωμένο ρούμι από την Καραϊβική.

Ο Θάνος Προυναρούς μιλώντας για το 363 Bar by Baba Au Rum δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το 363 Bar by Baba Au Rum και όλη την ομάδα που μας ακολουθεί σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Στόχος μου είναι πάντα η εξέλιξη κι αυτή η συνεργασία αποτελεί πρόκληση, καθώς θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα στη bar σκηνή της Σαντορίνης, ένα νησί έμπνευση. Ανυπομονώ πραγματικά να υποδεχτούμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Ο Γιώργος Αυγουστής, Γενικός Διευθυντής του Grace Hotel, είπε σχετικά: «Στο Grace Hotel καλωσορίζουμε τον Θάνο Προυναρούς και την ομάδα του στο 363 Bar by Baba Au Rum με μεγάλο ενθουσιασμό. Είμαστε βέβαιοι πως οι επισκέπτες του 363 Bar by Baba Au Rum θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία fine drinking, δοκιμάζοντας μοναδικούς συνδυασμούς υλικών και spirits».