Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Για κάθε voucher που αγοράζεται δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί.

Το πρόγραμμα “Save One Seat” ξεκίνησε ως ιδέα από τους Global Shapers της Ρώμης και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία όλων των Global Shapers Hubs της Ιταλίας. Στη χώρα μας, υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Το Athens Hub τα τελευταία πέντε χρόνια μεταξύ άλλων δράσεων, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για νέους στην Ελλάδα, το ReGeneration. Σήμερα, στόχος του είναι να συμβάλει από κοινού στην ανάρρωση της χώρας μας από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19, αξιοποιώντας την τεχνολογία προς όφελος της κοινωνίας. Πρόσφατα, ξεκίνησε τη δράση του και το Global Shapers Thessaloniki Hub, στηρίζοντας κι αυτό με τη σειρά του την πρωτοβουλία Save One Seat σε συνεργασία με το Hub της Αθήνας.

Επισκεφθείτε το gr.saveoneseat.com και αγοράστε σήμερα το δικό σας voucher, υποστηρίζοντας τα μαγαζιά που σας έχουν ανάγκη!

info
Μαρίνα Καγκελάρη, +306937770906, marinacangelaris@gmail.com
Μαρία Μπιμπή, +306949212740, bimpimaria@gmail.com, gr.saveoneseat.com
Instagram: @saveoneseatgreece
Facebook: https://www.facebook.com/saveoneseatgreece/
Global Shapers Athens Hub: https://www.globalshapers.org/hubs/athens-hub, #saveoneseatgr

Δείτε επίσης

Κορωνοϊος: Κλείνει η εστίαση και τα μπαρ στην Τσεχία

Κορωνοϊός: Κλειστά μπαρ και καφέ για 1 μήνα στις Βρυξέλλες

Κορωνοϊός: Το Παρίσι ανακοίνωσε πως κλείνει όλα τα μπαρ