To νέο γευστικό στοίχημα του σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη αποτυπώνεται στο νέο του ρόλο ως Executive Chef του ξενοδοχείου Athens Riviera Hotel στα νότια προάστια και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Ο έμπειρος σεφ του οποίου την κουζίνα έχουμε γνωρίσει σε εστιατόρια σε Αθήνα και Μύκονο, όπου με χαρακτηριστικό στυλ επαναπροσδιόριζε την ελληνική μαγειρική παράδοση σε μια κουζίνα αξιώσεων, επιστρέφει στην Αθήνα σε μια συνεργασία υψηλών προδιαγραφών. Στα μενού που αυτές τις μέρες δουλεύει και τελειοποιεί, ο Στυλιανουδάκης παίζει δημιουργικά με ελληνικά αλλά και διεθνή στοιχεία σε πιάτα όπως η κακαβιά της Αγίας Γαλήνης, μια σούπα με σφυρίδα και πατάτες, που έφτιαχναν οι ψαράδες σε ένα χωριό της Κρήτης, την Αγία Γαλήνη, μελιτζάνα με κονφί ντομάτας και μυζήθρα κ.ά. Περισσότερα θα σάς πούμε προσεχώς.

info
Λεωφ. Ποσειδώνος 40, Γλυφάδα τηλ. 2108944106

Δείτε επίσης

Ρεσιτάλ υψηλής γαστρονομίας από Colagreco – Στυλιανουδάκη στη Μύκονο

Γιώργος Στυλιανουδάκης: Κουζίνα σημαίνει αγάπη

Quique Dacosta: O «φυσιολάτρης» της ισπανικής κουζίνας στην Ελλάδα