Μετά από διάλειμμα τριών ετών, ο ταλαντούχος κύριος Δαμαλάς επιστρέφει στο δημοφιλές meeting point του Ψυχικού.
Έτσι, εκτός από τον μόνιμο συνεργάτη του all day restaurant Αρη Καλλιπολίτη και τον Διονύση Αλέρτα, που υπογράφει τα γλυκά, στο team των chef του Gaspar προστίθεται ξανά ο μετρ της ιαπωνικής – fusion κουζίνας. Μαζί με τα μεσογειακά πιάτα, λοιπόν, του καταλόγου θα απολαμβάνεις ξανά τα άπαιχτα νιγκίρι, σασίμι και ρολάκια του Χρόνη.
Μια υπέροχη παρέα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, δεν νομίζετε;
info
Gaspar Food & Mood, Λεωφ. Δημ. Βασιλείου & Λυκούργου, N. Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106775011.