Στον Japan Olive Oil Prize Competition 2020 οι Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου απέσπασαν 8 συνολικά βραβεύσεις εμπλουτίζοντας τη συλλογή των βραβείων που πιστοποιούν την υψηλή ποιότητά τους.
Μια πολύ μεγάλη διάκριση υψηλού κύρους για Έλληνα ελαιοπαραγωγό με 8 βραβεύσεις σε 8 ισάριθμες συμμετοχές, σημειώθηκε στο Τόκυο της Ιαπωνίας, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Japan Olive Oil Prize competition 2020.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη του Τόκυο, από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου 2020. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός εφαρμόζει standards αξιολόγησης πολύ αυστηρά βασίζεται στις γευσιγνωστικές μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου. Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από 16 ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Ισπανία, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Η.Π.Α, Τουρκία, Ισραήλ κλπ. με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.
Το ελαιόλαδο ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo αναδείχτηκε ως καλύτερο στην κατηγορία του και Best Flavored ελαιόλαδο του 2020, με βαθμολογία που υπερβαίνει το 96/100.
Ειδικότερα, τα 8 βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου που βραβεύθηκαν στο Τόκυο της Ιαπωνίας για το 2020 είναι:
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo – Χρυσό Βραβείο και το καλύτερο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, με βαθμολογία άνω του 96 / 100.
MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100.
ΦΥΛΛΙΚΟΝ Πρωτέλαιο – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100
ENIGMA Gourmet evoo – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100
GEMSTONE Blend evoo – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100
ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ Evoo – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100
ENSTAGMA Gourmet Evoo – Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100
ΑΡΜΟΝΙΑ Μονοποικιλιακό βιολογικό – Ασημένιο Βραβείο, άνω του 85 / 100
Δείτε επίσης
Νέες διεθνείς διακρίσεις των βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου
Μεγάλες διακρίσεις ελληνικού ελαιολάδου στον London International Olive Oil Competition 2020
9 νέες βραβεύσεις για ελληνικό ελαιόλαδο