Δύο δοκιμασίες απαιτούνται ακόμη μέχρι να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα διεκδικήσει τον τίτλο του Έλληνα Master Chef 2021 και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, στον τελικό έχει περάσει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και μένει να δούμε αν στο πλευρό της στον μεγάλο τελικό θα βρεθεί η Μαρίνα Ντεμολλάι ή ο Διονύσης Σαρακίνης. Η αναμέτρηση των δύο παικτών ξεκίνησε ήδη, την Πέμπτη 27 Μαΐου, ωστόσο μένει ακόμη μία ημέρα και άλλες δύο απαιτητικές δοκιμασίες για να βγει ο δεύτερος φιναλίστ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην πρώτη δοκιμασία με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι διαγωνιζόμενοι, το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία. Ωστόσο, στην επόμενη φάση του μαγειρικού μαραθωνίου, Μαρίνα και Διονύσης έπρεπε να αντιγράψουν πιστά τρία πιάτα του σεφ Τάσου Μαντή και εκεί, ένας από τους δύο πήρε το προβάδισμα.

Για την ακρίβεια, στη δοκιμασία αντιγραφής ο Διονύσης συγκέντρωσε 33 βαθμούς και η Μαρίνα 34. Με έναν βαθμό διαφορά λοιπόν, η Μαρίνα προηγείται του Διονύση με 43 βαθμούς συνολικά από την 1η και τη 2η δοκιμασία. Ποιος θα επικρατήσει; Υπομονή μέχρι τις επόμενες δοκιμασίες…

Δείτε επίσης:
Το γλωσσάρι του Master Chef (για να ξέρεις τι σού γίνεται)

Μα τι είναι -επιτέλους- η ναμελάκα, που ακούμε στο MasterChef;

Νίκος Θωμάς: Ο f&b του MasterChef αποκαλύπτεται!