Στο τεστ δημιουργικότητας οι κριτές δοκιμάζουν μόνο 3 από όλα τα πιάτα, ενώ στις υπόλοιπες δοκιμασίες παίρνουν μόνο μια μπουκιά από το καθένα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται με όλο το υπόλοιπο φαγητό που περισσεύει στο Master Chef;
View this post on Instagram
O Πάνος Ιωαννίδης ήρθε να δώσει τη λύση σε αυτό «το μυστήριο» δίνοντας όλες τις απαντήσεις σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως παραδέχτηκε οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως τίποτα δεν πάει χαμένο.
View this post on Instagram
Όπως είπε, μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής. Μπορεί η ποσότητα του φαγητού που παράγεται να είναι μεγάλη, ωστόσο τίποτα δεν καταλήγει στα σκουπίδια. «Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο», είπε ο γοητευτικός κριτής, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.