Το κρασί Καλογέρι Μαλαγουζιά του οινοποιείου Παπαγιαννάκου απέσπασε χρυσό μετάλλιο και food match trophy στον πολύ σημαντικό διαγωνισμό “Sommeliers Wine Awards 2015”, τον μοναδικό on trade διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνικό κρασί βραβεύεται με χρυσό μετάλλιο σε αυτόν τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό. Όσο για τα χαρακτηριστικά της διπλά διακεκριμένης μαλαγουζιάς;
Πρόκειται για ένα χρυσοκίτρινο φίνο κρασί με άρωμα εξωτικών φρούτων, ισορροπία, στρογγυλότητα στη γεύση και λουλουδάτη επίγευση. Συνοδεύει ιδανικά πιάτα θαλασσινών, ψαριών, πουλερικών, ενώ ο αρωματικός του χαρακτήρας πηγαίνει θαυμάσια με πιάτα φρούτων. Σερβίρεται στους 10°C.
info
Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, Πούσι – Καλογέρι, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Αττική, τηλ. 22990 25206, www.papagiannakos.gr