Από 3 έως 5 Ιουλίου, το διεθνές γαστρονομικό συνέδριο Identita Golose διοργανώνεται για 16η χρονιά στο Μιλάνο.

Ιταλοί σεφ αλλά και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε μια σειρά παρουσιάσεων και διαδραστικών συζητήσεων σε ένα τριήμερο με κεντρική θεματική την «αίσθηση της υπευθυνότητας». Η ιταλική κουζίνα φυσικά θα έχει την τιμητική της σε σχετικές παρουσιάσεις που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ζυμαρικά, gelatto και πίτσες φτιαγμένα δια χειρός Ιταλών σεφ όπως ο διάσημος Μάσιμο Μποτούρα. Παρόντες, όπως κάθε χρόνο, θα είναι και καλεσμένοι που με τη δουλειά τους αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα στη διεθνή γαστρονομική σκηνή όπως η Μανοέλα Μπουφάρα (εστιατόριο Manu, Βραζιλία), η Πία Λεόν (εστιατόριο Kjolle, Περού), ο Ντέιβιντ Ζίλμπερ (επικεφαλής του τμήματος ζυμώσεων στο περίφημο Noma στην Κοπεγχάγη) κ.ά.

info
identitagolose.com

Δείτε επίσης

Ο «ανθρώπινος παράγοντας» στο επίκεντρο του Identità Golose στο Μιλάνο

Κορωνοϊός- Ιταλία: Τέλος τα χάρτινα μενού στα εστιατόρια – Μενού με κώδικα QR

Κορωνοϊος: Βραβεύμενος σεφ παραδίδει φαγητό κατ’ οίκον στη Βόρεια Ιταλία