Η ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic είναι ένα νέο προϊόν χωρίς γλουτένη, με πλούσια γεύση κακάο και απαλή υφή, ειδικά σχεδιασμένο για σπιτική ζαχαροπλαστική.
Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως βασικό υλικό σε κρέμες, γέμισεις, σε γλάσο και σε γκανάζ. Επιπλέον, μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε με αυτή σοκολατάκια και πεντανόστιμα βραχάκια. Δοκιμάστε ακόμη να τη βάλετε ως επικάλυψη σε τούρτες, παγωτά, κέικ, τσουρέκια, κρουασάν και μπισκότα ή να δώσετε ιδιαίτερη γεύση σε ζύμες για μπισκότα και κέικ.
Πώς να τη χρησιμοποιήσετε; Λιώστε τη σε μπεν μαρί σε ένα κατσαρολάκι ή στον φούρνο μικροκυμάτων και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές εύκολα και νόστιμα!
Αν θέλετε να αντλήσετε έμπνευση για γλυκές συνταγές, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της ΓΙΩΤΗΣ και να αναζητήσετε γλυκές παρασκευές με βασικό υλικό το ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic.