Μια ολοκαίνουργια, σύγχρονη προσέγγιση αφιερωμένη στη γαστρονομική κουλτούρα της εποχής μας γεννιέται. Άνθρωποι, ιδέες και ιστορίες από ολόκληρη την Ελλάδα και όλους τους χώρους που διαθέτουν αγάπη και πάθος για το φαγητό παρουσιάζονται μέσα από μια μοντέρνα οπτική επικοινωνίας, με ιδιαίτερη αισθητική.
Η CANTINA είναι μια νέα πλατφόρμα παραγωγής έντυπου και ψηφιακού περιεχομένου για τους τομείς της Παραγωγής, της Μαγειρικής, της Εστίασης, των Πρώτων υλών αλλά και για το Design, τα Brands, τη Βιομηχανία, το Ταξίδι και τα Social Media. Σκοπός της είναι να ανακαλύψει, να φωτίσει και να αποτυπώσει ξεχωριστές ιστορίες γνώσης απ’ όλο το οικοσύστημα του φαγητού και της γαστρονομίας τόσο με εξειδικευμένους συντάκτες όσο και με δημοσιογράφους από διαφορετικούς τομείς.
Η CANTINA παρουσιάζει ένα υπέροχο σύμπαν γεμάτο Μαγειρική, Ανθρώπους & Φύση, Αγροτική Παραγωγή, Παράδοση, Πρώτες ύλες, Φαινόμενα, Περιβάλλον, Βιομηχανία, Brands, Ταξίδια, Τοπικές- Λαϊκές αγορές, Εστίαση, Καταστήματα Τροφίμων, Οινοποιεία, Spirits, Τεχνολογία κ.ά.
Το νέο μας ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει και στα social media! Ακολουθήστε μας σε facebook, instagram και tiktok.
Το πρώτο τεύχος του νέου μηνιαίου περιοδικού CANTINA κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα την Κυριακή (των Βαΐων) 28/4.
Ανθρωποι, τόποι και ιστορίες πάθους για το φαγητό
200 σελίδες, 400 φωτογραφίες και μια αστείρευτη πηγή εμπνευσμένων ιδεών για την εμπειρία της γαστρονομίας
Ένα συναισθηματικό ταξίδι σε όλα όσα μας ενώνουν γύρω από το τραπέζι
Μια περιήγηση στην Ελλάδα της γης, της θάλασσας, των βουνών
Μείνετε συντονισμένοι!
Μη χάσετε ούτε στιγμή!