Νέα καμπάνια λανσάρει το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, με 23 καταστήματα στην Αττική και σύντομα νέα καταστήματα στην Πάτρα και τη Λάρισα. Ο τίτλος της: «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα!».

Στόχος της εταιρείας είναι να μας προτείνει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και το περιβάλλον μας. Ξεκινάμε αλλάζοντας τρόπο διατροφής, φροντίζοντας τον εαυτό μας, ενισχύοντας το well-being, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Το ταξίδι στην αλλαγή ξεκινά με μια επίσκεψη στο Βιολογικό Χωριό. Θα σας εισάγει σε μία ολιστική φιλοσοφία, μια στάση ζωής που πρεσβεύει η εταιρεία μέσα από τα 23 καταστήματα του δικτύου της, αλλά και μέσα από τους 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς βιολογικών, vegan, gluten free, sugar free και οικολογικών προϊόντων.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Βιολογικού Χωριού θα σας προτείνει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και μία πλήρη γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής, βοηθώντας σας να εντάξετε την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά σας.