Αν είστε λάτρεις της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας και, πιο συγκεκριμένα, του πιο χαρακτηριστικού εθνικού σνακ της χώρας, της πίτσας, μπορείτε να αποκτήσετε «ακαδημαϊκή» γνώση του είδους.

Συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, εδώ θα γνωρίσετε μικρά μυστικά που θα σάς δώσουν τις βάσεις που χρειάζεστε για να μάθετε να φτιάχνετε πίτσα σωστά είτε είστε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες. Μάλιστα, από τις 21 έως τις 25 Ιανουαρίου, δίνουν την ευκαιρία και σε επαγγελματίες Pizzaioli να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη γνήσια ιταλική κουζίνα λαμβάνοντας δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση. Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται στους σπουδαστές πιστοποίηση που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν, προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Για όσους βέβαια θέλουν να ασχοληθούν επιχειρηματικά με την πίτσα, η σχολή προσφέρει συμβουλές για τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις πρώτες ύλες καθώς και υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους μέσω ενός δικτύου προμηθευτών.

info
Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35, www.accademia-pizzaioli.gr