Η οικογένεια των «50 Best», στα οποία συμπεριλμβάνονται τα βραβεία «The World’s 50 Best Restaurants» και τα «The World’s 50 Best Bars» παρουσίασε την πρώτη έκδοση του «50 Next», μια λίστα με νέους που διαμορφώνουν το μέλλον της γαστρονομίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για να εμπνέει και να ενδυναμώνει την επόμενη γενιά που ασχολείται με το πεδίο της γαστρονομίας.

Συγκεκριμένα, το «50 Next» παρουσιάζει άτομα ηλικίας 35 ετών και κάτω από την ευρύτερη σκηνή του φαγητού και ποτού. Η φετινή ανακοίνωση θα γίνει το 2022 σε ζωντανή εκδήλωση στην πόλη Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Διευκρινίζουμε πως δεν πρόκειται για κατάταξη, αλλά για λίστα η οποία διαμορφώθηκε μέσα από έρευνα και ανάλυση τόσο από τους διοργανωτές του «50 Next» όσο και από το διεθνές γνωστό γαστρονομικό ίδρυμα, Basque Culinary Center.

Για το «50 Νext»
Το «50 Νext» στοχεύει στην παρουσίαση της ποικιλομορφίας της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής και περιλαμβάνει άτομα από 34 διαφορετικές χώρες από τις έξι ηπείρους.

Το «50 Next» χωρίζεται σε επτά κατηγορίες οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την γαστρονομία: Gamechanging Producers (άτομα που ασχολούνται με την παραγωγή), Tech Disruptors (νέοι που ασχολούνται με την τεχνολογία) Empowering Educators (εκπαιδευτικούς), Entrepreneurial Creatives (δημιουργία επιχειρήσεων), Science Innovators (ενασχόληση με καινοτόμες τεχνολογίες) και Hospitality Pioneers (χώρος φιλοξενίας). Μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα νέα αυτά άτομα, εδώ.

Ο William Drew, Διευθυντής Περιεχομένου του «50 Best», αναφέρει: «Καθώς ο κόσμος της γαστρονομίας προσπαθεί ανακάμψει από τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, είναι πιο σημαντικό από ποτέ για εμάς να υποστηριχθεί και να ενδυναμώσει το κάθε επίπεδο της αλυσίδας τροφίμων και ποτών. Με αυτήν την πραγματικά διαφορετική λίστα νέων, δεσμευόμαστε να ενδυναμώσουμε και να αναβαθμίσουμε την οργάνωσή μας για όσους αγωνίζονται για ένα λαμπρότερο μέλλον για τη γαστρονομία».

Δείτε επίσης:
Γκόρντον Ράμσεϊ υπερασπίζεται το βρετανικό πρωινό του μενού του

Φτιάξε την καρμπονάρα των 10 λεπτών του Γκόρντον Ράμσεϊ

Το burger στο νέο εστιατόριο του Γκόρντον Ράμσεϊ κοστίζει σχεδόν 88 ευρώ