Μια εκρηκτική γαστρονομική συνεργασία φιλοξενεί και πάλι το Fuga, στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου. Για τέσσερις βραδιές (16/7, 17/7, 21/7, 22/7), η οραματίστρια σεφ Yuka Aoyama, με εντυπωσιακή πορεία ως executive chef στα Nobu και Roka του Mayfair στο Λονδίνο, θα δημιουργήσει μαζί με τον executive chef του εστιατορίου Μίλτο Κώτση, μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις.

Πρόκειται για δύο ειδικά διαμορφωμένα μενού γευσιγνωσίας, που σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προκύψει ένας σπάνιος γαστρονομικός διάλογος, με άρωμα Ασίας, ανάμεσα στους δύο κορυφαίους σεφ.

Στα δύο μενού συναντούμε, μεταξύ άλλων, τα κλασικά edamame με soy sauce και brown butter, τη σαλάτα σπανακιού με hijiki και shitake, ενώ η επιλογή sashimi και nigiri με τσιπούρα, τόνο και λαβράκι προσφέρει αυθεντική θαλασσινή φρεσκάδα.

Υπάρχουν, επίσης, και τολμηρές επιλογές. Ξεχωρίζει το mixed mushroom tempura με αλάτι matcha και yuzu aioli, καθώς και το φιλέτο βοδινού με σάλτσα yakiniku.

 

Και επειδή κάθε τέλειο μενού αξίζει το ιδανικό ταίριασμα, το μπαρ La Gitana by Fuga, συμπληρώνει τη βραδιά με μια επιλεγμένη σειρά από premium, συναρπαστικά cocktails, σχεδιασμένα για να απογειώσουν τη γευστική σας εμπειρία και να αναδείξουν μοναδικά κάθε πιάτο.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.fugarestaurant.gr

Info
Πέτρου Κόκκαλη 1, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τηλ.: 210 7242 979