Το οινοποιείο Παπαγιαννακόπουλου συμμετείχε στο 16ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας στο Ζάππειο. Μάλιστα, η Kidonitsa Papayannakopoulos και το Ypsilon Agιοrgitiko ερυθρό, επιλέχτηκαν για το επίσημο δείπνο – γκαλά, που δόθηκε στους ομιλητές και τους μεγαλύτερους σεφ της Ευρώπης.

Ο γεωπόνος και οινολόγος Πάνος Παπαγιαννακόπουλος πολύ καλός γνώστης της αμπελουργίας δίνει μεγάλη έμφαση, στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών με ξεχωριστό χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει πλήρως το δυναμικό της ποικιλίας από την οποία προέρχονται. Παράγει εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών όπως Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο αλλά και τη σπάνια γηγενή ποικιλία της Πελοποννήσου Κυδωνίτσα με τη φρουτώδη γεύση και το άρωμα ώριμου κυδωνιού.

Τα κρασιά Παπαγιαννακόπουλος ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα των γεύσεών τους, την καλή οξύτητα και τη μεστή και γεμάτη γεύση τους.

info
www.papagiannakopoulos.com