Για όσους, από επαγγελματικό ή προσωπικό ενδιαφέρον, θα ήθελαν να γνωρίσουν βαθύτερα το κρασί, τα μυστικά και τις λεπτές αποχρώσεις του, προτείνουμε τρεις «σχολές», καθεμιά με τα δικά της χαρακτηριστικά.

Οίνος ο αγαπητός
Πρόκειται για την παλιότερη «σχολή» αυτού του είδους, που συνεχίζει να λειτουργεί και απευθύνεται κυρίως σε οινόφιλους. Δημιουργός και ψυχή της ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Λεωφ. Πηγής 15, Μελίσσια, Τηλ. 210 6142200 & 210 6133175, www.oinosoagapitos.gr

Genius in Gastronomy
Δημιούργημα του έμπειρου οινοχόου Γιώργου Λούκα, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται κυρίως σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το κρασί στον χώρο της εστίασης.

Καστελλίου 17, Γαλάτσι, Τηλ. 212 1006520, www.geniusingastronomy.gr/el

WSPC
Με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, προτείνει πολλά διαφορετικά προγράμματα και επίπεδα γνώσης, που ενδιαφέρουν τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες του κρασιού.

Λεωφ. Αμφιθέας 70, Παλ. Φάληρο, Τηλ. 210 9882540 & 210 9882544, www.wspc.gr

Δείτε επίσης
Οινική επιστροφή στη φύση 

Το άρθρο της εβδομάδας