Η σαμπάνια που έχει συνδέσει το όνομά της με τον εορτασμό κάθε περίστασης μας καλεί φέτος να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πείτε «I love you» στο αγαπημένο σας πρόσωπο δωρίζοντάς του ένα από τα limited edition gift boxes της Moët and Chandon.

Πολύ ωραία ιδέα το γεγονός ότι μπορεί κανείς να χαράξει επάνω στη φιάλη το προσωπικό του μήνυμα κι έτσι να κάνει το δώρο του ακόμη πιο ξεχωριστό.

Η Moët and Chandon ιδρύθηκε το 1743 από τον Claude Moët και η φήμη της ξεπέρασε τα διεθνή σύνορα με τον Jean-Rémy Moët, απόγονο του ιδρυτή της, ο οποίος οραματίστηκε «να μοιραστεί την αφρώδη λάμψη της σαμπάνιας με όλο τον κόσμο». Από τη βασιλική αυλή μέχρι το κόκκινο χαλί και από το Studio 54 ως τα Grand Slam, η Moët and Chandon ενώνει τους ανθρώπους δημιουργώντας μοναδικές, απολαυστικές στιγμές. Ο Οίκος διαθέτει τους μεγαλύτερους και πιο ποικιλόμορφους αμπελώνες στην Καμπανία, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευρεία επιλογή από σαμπάνιες, που καλύπτει κάθε περίσταση και γευστική προτίμηση.

Αναζητήστε τις συλλεκτικές συσκευασίες online ή σε φυσικά καταστήματα στην Aθήνα: Cava Nektar (Ερμού), Cava Anthidis (Κολωνάκι) και στη Θεσσαλονίκη στην Cava Destilado από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2024.