Ένα δροσερό και άκρως γιορτινό κοκτέιλ, που αξιοποιεί το αγαπημένο φρούτο του χειμώνα, το ρόδι, και ανοίγει ιδανικά κάθε γιορτινό τραπέζι.
Υλικά
100ml σαμπάνια
1 κουτ. σούπας σποράκια ροδιού
1 κουτ. γλυκού Grand Marnier
Διαδικασία
Βάζετε στα ποτήρια σαμπάνιας από 1 κουτ. σούπας σποράκια ροδιού. Τα ραντίζετε με λικέρ Grand Marnier και γεμίζετε τα ποτήρια με σαμπάνια.
Γαρνίρετε τα χείλη του ποτηριού με λεπτές φετούλες ροδιού.
Φωτογραφία: Δημήτρης Ασπιώτης – Food styling: Σπύρος Μαριάτος