Την περασμένη Δευτέρα ένα νέο ουίσκι κανέλας εν ονόματι Fireball έκανε την επίσημη ελληνική του πρεμιέρα με ένα event αποκλειστικά για… τολμηρούς.
Στο βαθύ κόκκινο σκηνικό του Kitty Cat δράκοι και σαγηνευτικά παιχνίδια με τη φωτιά υπό τη μουσική υπόκρουση σαξόφωνου και επιλογών από τον κοσμοπολίτη dj Απόστολο Μητρόπουλο υποδέχτηκαν το cinamon whiskey fireball με την παραδεισένια αρωματική αλλά και “διαβολεμένη” του γεύση.
Το καναδέζικο ποτό με το σαγηνευτικά έντονο άρωμα κανέλας με μόλις 33% περιεκτικότητα σε αλκοόλ έστειλε τους προσκεκλημένους, media, bartenders και celebrities να γευτούν τον παράδεισο με ατέλειωτα παγωμένα σφηνάκια.
Για όσους αναρωτιούνται από πού ξεκίνησε η σπίθα φωτιάς η απάντηση βρίσκεται κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν ο Καναδάς ζούσε τον πιο παγωμένο χειμώνα. Ένας τρελαμένος από το κρύο mixologist αποφάσισε να δώσει την απόλυτη λύση στο πρόβλημά του αναμιγνύοντας whisky με κανέλα και παίζοντας με τη φωτιά. Εκεί κάπου γεννιέται το fireball που για περίπου δύο δεκαετίες είναι το κοινό μυστικό των βετεράνων barmen και ανάβει τα αίματα στα bar του Καναδά. Μέχρι που, λίγα χρόνια πριν, περνάει τα σύνορα και μεταδίδει τη φωτιά στην υπόλοιπη Βόρεια Αμερική. Τώρα, το κέφι του fireball έχει ανάψει σε όλον τον κόσμο αναζωπυρώνοντας τη φλόγα για σφηνάκια γιατί it Tastes like Heaven but Burns like Hell.