Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 4/12
Με μία πολύ νόστιμη και εύκολη, πικάντικη μακαρονάδα ξεκινάει η εβδομάδας μας. Αλλά επειδή βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τις γιορτές, βάζουμε μία πιο ξεχωριστή νότα στα ζυμαρικά μας, προσθέτοντας αβγοτάραχο.
Τρίτη 5/12
Τι θα λέγατε για ψάρι σήμερα; Νόστιμος και υγιεινός σολομός σε κρούστα από βρόμη και βότανα, λοιπόν.
Τετάρτη 6/12
Τετάρτη σήμερα και για τους Νίκους και τις Νικολέτες που γιορτάζουν, φτιάχνουμε μία ωραία τάρτα με πράσα, μπέικον, τυριά και ξεχωριστή ζύμη από αλεύρι ολικής.
Θα τη συνοδεύσουμε με σαλάτα σταμναγκάθι με ζεστό dressing και κρητικό απάκι.
Πέμπτη 7/12
Σούπα στο σημερινό μενού και μάλιστα καροτόσουπα με λεβάντα, νόστιμη, χορταστική και πολύ αρωματική.
Παρασκευή 8/12
Οι χειμωνιάτικες ρίζες δίνουν πιάτα εξαιρετικής νοστιμιάς, όπως ωραία λαδερά. Στο τραπέζι της Παρασκευής λοιπόν, βάζουμε σελινόριζα και ρέβα αλά πολίτα.
Σάββατο 9/12
Σήμερα την είδαμε Ιταλοί, και γι αυτό φτιάχνουμε ένα υπέροχο ριζότο με μανιτάρια!
Κυριακή 10/12
Το κυριακάτικο τραπέζι αγαπάει το γιουβέτσι. Θα το φτιάξουμε με αρνάκι και μελωμένη σάλτσα, όνειρο.
Το συνοδεύουμε με σαλάτα με μανιτάρια, αβοκάντο και σάλτσα γιαουρτιού.
και πανεύκολο ψωμί μυρωδάτο στη φόρμα.
Και για να συμπληρωθεί το “καρέ”, fondant σοκολάτα με ολόκληρα αχλάδια!