Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 30.3
Ανοιξιάτικο λαδερό, με αγκινάρες, αρακά και μάραθο ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Δευτέρας. Ένα φαγητό που ταιριάζει γάντι και στο καθημερινό, σαρακοστιανό τραπέζι.
Τρίτη 31.3
Ζουμερά μπιφτέκια, γεμιστά με κασέρι, ετοιμάζουμε για την Τρίτη και τα σερβίρουμε με πατάτες ψητές και τη δική μας, σπιτική κέτσαπ.
Τετάρτη 1.4
Μία διαφορετική σούπα με φρέσκα κουκιά και πέστο δυόσμου, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τετάρτης.
Πέμπτη 2.4
Τίποτα καλύτερο για το οικογενειακό τραπέζι από ένα κλασικό μοσχαράκι γιουβέτσι, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.
Παρασκευή 3.4
Πιλάφι με ντομάτα και γαρίδες, ένα κλασικό μαμαδίστικο πιάτο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα και όσοι νηστεύουν.
Σάββατο 4.4
Ο τραχανάς με φέτα είναι κλασικός και αγαπημένος συνδυασμός. Αν τώρα προσθέσουμε και μπέικον και λίγη κρέμα γάλακτος, η παραδοσιακή σούπα απογειώνεται!
Κυριακή 5.4
Για το κυριακάτικο τραπέζι βάζουμε στην κατσαρόλα κοτόπουλο με φέτα και λεμόνι και το σερβίρουμε με πουρέ πατάτας.
Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με ντοματάκια και γλιστρίδα
και για ορεκτικό, ξεχωριστές κροκέτες αγκινάρας που είναι τώρα στην εποχή τους.
Για το τέλος, ένα λευκό ζελέ ανανά με σάλτσα φράουλας είναι ό,τι πρέπει!