Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 3/6
Φάβα λέμε να βάλουμε στο πρώτο τραπέζι της εβδομάδας, πλούσια σε άρωμα και γεύση.
Τρίτη 4/6
Μία γευστική εναλλακτική της Καρπενησιώτικης συνταγής για κεφτέδες κοκκινιστούς με πιπεριές, προτείνουμε για το μενού της Τρίτης.
Τετάρτη 5/6
Δίνουμε ethnic γεύση στο γεύμα, με λαχανικά με κάρι που για να ολοκληρωθούν πρέπει να τα σερβίρουμε με βρασμένο ρύζι basmati.
Πέμπτη 6/6
Μοσχαράκι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με μελιτζάνες, ένα κλασικό καλοκαιρινό φαγητό της Μικράς Ασίας θα φτιάξουμε σήμερα.
Παρασκευή 7/6
Light θα είναι το σημερινό μας γεύμα, με φιλέτα τσιπούρας αρωματισμένα με κόλιανδρο και λάιμ.
Σάββατο 8/6
Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού ζητούν εύκολες και ελαφριές συνταγές, όπως μία μακαρονάδα με πέννες ολικής άλεσης με σάλτσα χωριάτικης σαλάτας.
Κυριακή 9/6
Κουνέλι στη γάστρα με δεντρολίβανο και κρασί ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι.
Θα το συνοδεύσουμε με πουρέ λαχανικών -πατάτα, καρότο ή αρακά ανάλογα με το τι προτιμάει ο καθένας
και μία δροσερή πράσινη σαλάτα με dressing φράουλας και παξιμαδάκια Κυθήρων.
Για επιδόρπιο επιλέγουμε αφράτη κερασόπιτα, σαν κέικ.