Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

risotto-pantzaria

Δευτέρα 29/1
Δευτέρα σήμερα και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με ένα ξεχωριστό πιάτο, με ωραία γεύση και υπέροχο χρώμα. Ώρα για κατακόκκινο ριζότο με παντζάρια, λοιπόν.

kotopoulo lemoni meli

Τρίτη 30/1
Σήμερα θέλουμε κάτι γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό. Τι καλύτερο από γλυκόξινο φιλέτο κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι;

salata-rokas-k-sagouini-IMG_0121

Θα το γαρνίρουμε με ρύζι μπασμάτι και θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα ρόκα με σαγκουίνι, φέτα και δυόσμο.

Βάλτε στο νερό και ρεβίθια να φουσκώνουν για αύριο.

revithia-fournou

Τετάρτη 31/1
Η Τετάρτη αγαπάει τα όσπρια, σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μία παραδοσιακή και αγαπημένη ρεβιθάδα φούρνου, αρωματισμένη με γλυκάνισο και κύμινο. Τα σερβίρουμε με ζυμωτό ψωμί και φέτα.

xoirino-kokkinisto-me-laxano-kai-feta-olivemagazinegr

Πέμπτη 1/2
Υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο με μία παραδοσιακή, χειμωνιάτικη συνταγή της Ευρυτανίας, που θα απολαύσει όλη η οικογένεια: χοιρινό κοκκινιστό με λάχανo και φέτα.

GLOSSA-THGANITH-ME-SPANAKI

Παρασκευή 2/2
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με γλώσσα και σπανάκι ετοιμάζουμε σήμερα, που ταιριάζει γάντι στο καθημερινό τραπέζι.

amatriciana 2

Σάββατο 3/2
Αγαπάμε τις ιταλικές μακαρονάδες, αλλά μας αρέσει να τις φέρνουμε και πιο κοντά στις δικές μας γεύσεις. Στο τραπέζι του Σαββάτου βάζουμε αματριτσιάνα αλα ελληνικά με σύγκλινο και σερβιρισμένο με κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας.

PASTITSIO slider

Κυριακή 4/2
Το παστίτσιο είναι πάντα μία καλή απάντηση στο ερώτημα «τι να μαγειρέψω στο κυριακάτικο τραπέζι;».

salata-prasini-me--xinomizithra

Δίπλα του θα βάλουμε μία πολύ νόστιμη πράσινη σαλάτα με ξινομυζήθρα και ρόδι.

TOURTA-TIRAMISU

Και για το τέλος, μία λαχταριστή τούρτα tiramisu.