Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 26/11
Με μία αρωματική σούπα κολοκύθας με κύμινο, θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας.
Θα φτιάξουμε όμως και ένα ωραίο κέικ λεμόνι, για να ξεκινήσει γλυκά η εβδομάδα.
Τρίτη 27/11
Πίτα του βοσκού ετοιμάζουμε σήμερα, μία ιδιαίτερη αγγλική συνταγή με κιμά και πουρέ πατάτας στο φούρνο.
Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με σταφίδες και ξινομυζήθρα.
Τετάρτη 28/11
Φασουλονταβά με φασόλια Πρεσπών θα φτιάξουμε σήμερα. Μία υπέροχη συνταγή για κάθε φθινοπωρινό και χειμερινό τραπέζι.
Πέμπτη 29/11
Μία ξεχωριστή συνταγή για χοιρινές μπριζόλες, ψημένες με Μετσοβόνε, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Πέμπτης. Σερβίρονται ιδανικά με τηγανητές πατάτες.
Παρασκευή 30/11
Μπακαλιάρο στην κατσαρόλα θα μαγειρέψουμε σήμερα, με πράσα, σέλινα και αβγολέμονο. Ένα πιάτο με πραγματικά πλούσια γεύση!
Σάββατο 1/12
Με μία σπέσιαλ συνταγή γεμιστών ζυμαρικών θα υποδεχθούμε τον Δεκέμβριο. Θα φτιάξουμε κοχύλες γεμιστές με σπανάκι και κατίκι Δομοκού.
Θα τα συνοδεύσουμε με μία πολύχρωμη σαλάτα με λάχανο, σύκα, σταφίδες και καρύδια.
Κυριακή 2/12
Πηλιορείτικους κεφτέδες ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, με κόκκινη σάλτσα και ρύζι ή πατάτες για γαρνιτούρα.
Θα τους συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με τραγανή φέτα και γλυκό βύσσινο
και ρολάκια με χειμωνιάτικα λαχανικά και τυρί κρέμα, για ορεκτικό.
Για επιδόρπιο μους σοκολάτας με άρωμα καφέ, ρούμι και πορτοκάλι.