Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 24/1
Λεμονάτο κοτόπουλο κατσαρόλας
Τα τρυφερά κολοκυθάκια του καλοκαιριού συναντούν το λεμονάτο κοτόπουλο κατσαρόλας σε ένα μαμαδίστικο φαγητό που παραμένει διαχρονικό και αγαπημένο!

Τρίτη 25/1
Λαχανόρυζο με αβγολέμονο
Το πανεύκολο και θρεπτικό λαχανόρυζο γίνεται ακόμη πιο νόστιμο με την προσθήκη αβγολέμονου.

Τετάρτη 26/1
Φασόλια με χοιρινό κρασάτο στον ταβά
Ταβάς είναι ένα βαθύ πήλινο σκεύος με καπάκι και χερούλια. Εκεί θα ψήσουμε τα φασόλια μαζί με το χοιρινό, φτιάχνοντας ένα πιάτο ξεχωριστής νοστιμιάς.

Πέμπτη 27/1
Γαριδομακαρονάδα
Η γαριδομακαρονάδα είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα με θαλασσινά και μπορείτε να τη φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Παρασκευή 28/1
Μπιφτέκια με πατάτες και τυριά, γκρατινέ
Τα κλασικά αγαπημένα μπιφτέκια με πατάτες σε αυτήν την συνταγή γίνονται με τυριά. Μια διαφορετική γκρατινέ εκδοχή με τα τυριά να λιώνουν στο στόμα.

Σάββατο 29/1
Χοιρινά παϊδάκια με μυρωδικά και ρούμι
Ζουμερά χοιρινά παϊδάκια μαρινάρονται σε ρούμι, σάλτσα σόγιας και μέλι και αποκτούν ξεχωριστό γευστικό χαρακτήρα.

Κυριακή 30/1
Σαλτιμπόκα με μοσχαρίσιες κοτολέτες και φασκόμηλο
Ένα διαφορετικό πιάτο που συνδυάζει την κλασική μοσχαρίσια κοτολέτα με το ζαμπόν Πάρμας, ενώ το φασκόμηλο χαρίζει ιδιαίτερο άρωμα στη συνταγή.

Όμως, επειδή κάθε Κυριακή πρέπει να είναι γιορτή, δεν θα το απολαύσετε σκέτο, αλλά παρέα με σαλάτα, συνοδευτικό/ορεκτικό και γλυκό.

Πίτα κουρού με καβουρμά
Αυτή η πίτα με καβουρμά φέρνει γεύσεις από τη Θράκη στο τραπέζι μας. Αρωματική και τραγανή δεν θα μείνει κομμάτι.

Σαλάτα του χορτοφάγου με dressing γιαουρτιού
Μια νόστιμη σαλάτα με πληθώρα λαχανικών και μυρωδικών, που δίνει την απαραίτητη δροσιά στο τραπέζι.

Βελούδινη σοκολατένια πουτίγκα
Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει πουτίγκα σοκολάτας. Βελούδινη και λαχταριστή, η πουτίγκα ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.