Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 18/3
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με ένα νόστιμο τουρλού στον φούρνο, με ανοιξιάτικα λαχανικά. Όλο γεύση και άρωμα!
Τρίτη 19/3
Κόκορα κοκκινιστό και κρασάτο θα μαγειρέψουμε για το τραπέζι της Τρίτης και θα τον σερβίρουμε με ζυμαρικά.
Τετάρτη 20/3
Μία διαφορετική φασολάδα θα ετοιμάσουμε σήμερα, με χορταρικά και μυρωδικά που θα της δώσουν έξτρα γεύση.
Πέμπτη 21/3
Φιλετίνια χοιρινά με 4 πιπέρια προτείνουμε για το σημερινό τραπέζι, ένα πιάτο με ξεχωριστή γεύση που θα συνοδεύσουμε ιδανικά με ρύζι και μια δροσερή πράσινη σαλάτα.
Παρασκευή 22/3
Μία ψαρόσουπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο καθημερινό τραπέζι. Σήμερα θα την φτιάξουμε με κοκκινόψαρο, λαχανικά και μπόλικο χυμό λεμονιού.
Σάββατο 23/3
Τι θα λέγατε για ένα εναλλακτικό, χορτοφαγικό παστίτσιο; Η νοστιμιά του θα σας κάνει να ξεχάσετε τελείως την απουσία κιμά.
Κυριακή 24/3
Αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, ένα παλαιό τρόπο ψησίματος του αρνιού, σε σύγχρονη απόδοση.
Θα το συνοδεύσουμε με πολίτικο πιλάφι, χωρίς συκωτάκια όμως
και μία πράσινη σαλάτα με ρόκα, κολοκύθια και ροζ πιπέρι.
Για επιδόρπιο, γαλατόπιτα με καρυδένια βάση.