Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

TETARTH-GIGANTES

Δευτέρα 16/4
Με μία ξεχωριστή συνταγή ξεκινάμε την εβδομάδα μας, βάζοντας στο φούρνο γίγαντες με μελιτζάνες. Θα τους σερβίρετε με φέτα και καλό ζυμωτό ψωμί.

FILETO KOTA ME MELI KAI SOGIA

Τρίτη 17/4
Κοτοπουλάκι με έθνικ χαρακτήρα για το τραπέζι της Τρίτης, γλασαρισμένο με μέλι και σάλτσας σόγιας. Το σερβίρουμε με αφράτο πουρέ πατάτας.

pastitsio

Τετάρτη 18/4
Ένα διαφορετικό, πιο εύκολο από το κλασικό, αλλά εξίσου νόστιμο παστίτσιο ετοιμάζουμε σήμερα. Αντί για ζυμαρικά και κιμά, θα το φτιάξουμε με ανοιξιάτικα χόρτα και κηπευτικά.

21150406_37731_zymarika_kofto-makaronaki-sto-fourno-me-dyosmo

Πέμπτη 19/4
Κοφτό μακαρονάκι στο φούρνο με 3 τυριά, για το τραπέζι της Πέμπτης. Νόστιμο και πολύ εύκολο.

prasini salata me psita manitaria kai soysami

Συνοδεύεται ιδανικά με πράσινη σαλάτα με ψητά μανιτάρια.

solomos-ston-atmo-me-arwmatika

Παρασκευή 20/4
Light γεύσεις στο σημερινό μενού, με σολομό στον ατμό, με αρωματική σάλτσα μουστάρδας και βραστές πατατούλες.

keftedakia kotopoulou stam1 (2)

Σάββατο 21/4
Στα κεφτεδάκια με σάλτσα κανείς δεν λέει όχι. Και επειδή μας αρέσει να δοκιμάζουμε και διαφορετικές γεύσεις, θα κάνουμε τα κεφτεδάκια μας με κιμά κοτόπουλου και θα τα σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας.

mosxaraki-rolo-gemisto-me-kefalograviera

Κυριακή 22/4
Μοσχαράκι ρολό, γεμιστό με κεφαλογραβιέρα και πιπεριές για το κυριακάτικο τραπέζι,

PATATES-PSIMENES-SE-KROUSTA-APO-ALATI

παρέα με ξεχωριστές πατάτες φούρνου, ψημένες ολόκληρες σε κρούστα αλατιού.

salata-me-aginares

Δίπλα τους, μαρουλοσαλάτα με αγκινάρες

anoigma-katw-spin-span

και για το τέλος, ανάλαφρο, γρήγορο και εύκολο trifle με μαρμελάδα βύσσινο.