Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 11/6
Με μία ρεβιθάδα φούρνου ξεκινάμε την εβδομάδα μας, ενισχυμένη με πολύχρωμες πιπεριές.
Και τη συνοδεύουμε με μία άκρως καλοκαιρινή σαλάτα με βραστά λαχανικά εποχής.
Τρίτη 12/6
Απολαυστικό ρολό κιμά, γεμιστό με λαχανικά και γραβιέρα ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης και το σερβίρουμε με πατάτες φούρνου.
Τετάρτη 13/6
Οι μελιτζάνες ψητές στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας είναι από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα και για να γίνουν ακόμη καλύτερες, τους προσθέτουμε και στρώσεις από χαλούμι!
Δίπλα τους μπορούμε να σερβίρουμε και μία διαφορετική πατατοσαλάτα, με φασολάκια και μπέικον.
Πέμπτη 14/6
Κλασικό και αγαπημένο σνίτσελ σήμερα Πέμπτη, σερβιρισμένο με μικρές πατάτες, βραστές και ψητές.
Και για σαλάτα, μία ιδιαίτερη πρόταση που συνδυάζει τη ντομάτα με το καρπούζι και τη φέτα και σίγουρα αρέσει πολύ.
Παρασκευή 15/6
Ψαράκι τηγανητό φτιάχνουμε σήμερα και για την ακρίβεια μαρίδα με απίθανη κρούστα αρωματισμένη με λάϊμ και μαϊντανό.
Μία σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια θα ταίριαζε πολύ με το ψάρι.
Σάββατο 16/6
Στα μακαρόνια με κιμά κανείς και ποτέ δεν λέει όχι και το ίδιο ισχύει και αν αντικαταστήσουμε τα σπαγγέτι με κριθαράκι, έτσι για να δοκιμάσουμε κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα.
Κυριακή 17/6
Ένα πληθωρικό ολόκληρο κοτόπουλο, με γέμιση από πανσέτα και μυρωδικά και καταγωγή από την Ιταλία, βάζουμε στο κυριακάτικο τραπέζι.
Θα το συνοδεύσουμε με πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο
Και για γλυκό, τούρτα παγωτό.