Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε δεύτερο στενό στην Αθήνα υπάρχει και ένα σουβλατζίδικο. Γιατί όμως εμείς επιλέγουμε το σουβλάκι της Ερμίνας Βασιλειάδου στο Ermina’s;

Πρώτο και σημαντικότερο για εμάς είναι ότι όλα είναι χειροποίητα και τα κρέατα φρέσκα και ελληνικής εκτροφής. Οι συνταγές είναι του Γρηγόρη Τσακίρη ( Ρις με γούστο,Centrale κ.α), ενός από τους καλύτερους στην επιλογή και διαχείριση του κρέατος. Ο Γρηγόρης έδωσε συνταγές για σουβλάκια (με μπιφτεκάκια ή ψιλοκομμένα φιλετάκια) από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και χοιρινό από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας.

Το κάθε σουβλάκι αποτελεί μοναδική πρόταση μια και σερβίρεται με τη δική του, ξεχωριστή σως. Στο Ermina’s σερβίρουν φρεσκοκομμένες ,’’αληθινές ‘’ πατάτες, σπιτική γιαουρτάδα και σάλτσα ντομάτας και φυσικά φτιάχνουν μόνοι τους τις πίτες. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι στο Ermina’s καταφέρνουν το αυτονόητο: φρεσκάδα και νοστιμιά, 2 σε 1!

Για την περίοδο της Σαρακοστής,είτε νηστεύετε είτε όχι, αξίζει να δοκιμάσετε τις δύο ξεχωριστές προτάσεις με μανιτάρια πορτομπέλο και πατατοκροκέτες.

Info
Αιόλου 19Γ, πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα , τηλ. 210 3254638.