Αν έχεις διαβάσει το κείμενο μάς «Το καθημερινό μενού μια πραγματική Βασίλισσας», θα ξέρεις τότε πολύ καλά ότι η διατροφή της Ελισάβετ δεν αλλάζει συχνά. Κι όμως αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή και προς έκπληξη όλων μας ζήτησε να σερβιριστούν πιάτα από την Καραϊβική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blazie😎♉ (@lizablazie) on

Στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του HBO «Queen of the World», ο βασιλικός σεφ Mark Flanagan εξηγεί ότι το πρόγραμμα του Μπάκιγχαμ Caribbean Scolars, που ξεκίνησε νωρίτερα φέτος, επηρέασε αρκετά το βασιλικό μενού. Για την ακρίβεια, πολλά από τα πιάτα της Καραϊβικής, όπως η σούπα callaloo, ενθουσίασαν τη βασιλική οικογένεια. «Διαρκώς λάμβανα email ότι πρέπει να γίνουν μόνιμα στο μενού», λέει.

Σύμφωνα με τον Insider, ο Jared Forbes , Διευθυντής Υπηρεσιών Τροφίμων στο Government House στο Νασσάου στις Μπαχάμες, δήλωσε ενθουσιασμένος που η Βασίλισσα δοκίμασε πιάτα του τόπου του. «Είναι μια αλλαγή από αυτό που τα fish n chips που τρώνε συνήθως», λέει στο ντοκιμαντέρ. «Δεν νομίζω ότι η γιαγιά μου, όταν μου δίδαξε πώς να φτιάχνω αυτό το ρύζι, σκέφτηκε ότι θα το σέρβιρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό», συνεχίζει.