Η Νικολέτα Ράλλη έχει αποδείξει αρκετές φορές στο Instagram ότι λατρεύει το καλό φαγητό. Από λαχταριστές μακαρονάδες στην Ιταλία, μέχρι σουβλάκια και πατάτες τηγανητές, στο προσωπικό της προφίλ τα έχουμε δει όλα! Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η παρουσιάστρια δεν προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά σε καθημερινή βάση. Έτσι άλλωστε μπορεί να ενδίδει σε λιπαρά πιάτα το ΣΚ, διατηρώντας παράλληλα τη γραμμή της.

Όπως μάς έδειξε στα Insta Stories της ένα από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα αμύγδαλα. «Τρώτε αμύγδαλα! Δεν παχαίνουν, ομορφαίνουν!», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Τα αμύγδαλα, εκτός από την πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως καλά λιπαρά λιπαρά και πρωτεΐνη, που χαρίζουν στον οργανισμό σου, μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο λεπτά και καλλίγραμμα πόδια και μέση δαχτυλίδι! Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν καταναλώνεις 42 γραμμάρια αμύγδαλα σε καθημερινή βάση μπορείς να μειώσεις σημαντικά το κοιλιακό λίπος και το λίπος των ποδιών και να χάσεις πόντους από την περιφέρεια της μέσης. Πέρα από λόγους αισθητικής η μείωση του κοιλιακού λίπους είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς συνδέεται με το μεταβολικό σύνδρομο, έναν συνδυασμό διαβήτη, υψηλής πίεσης, παχυσαρκίας και καρδιακής νόσου.