Εάν δεν έχεις το κίνητρο να ξεκινήσεις γυμναστική, απλά ρίξε μια ματιά στο προσωπικό προφίλ του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram. Οι φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα οι μύες των χεριών, αλλά και οι οι κοιλιακοί του σίγουρα θα σε πείσουν να μπεις σε πρόγραμμα!

Το καλό είναι πως ο Σάκης συχνά μοιράζεται μαζί μας μέσω Instagram χρήσιμες συμβουλές διατροφής που τον βοήθησαν να πετύχει τους στόχους του στο γυμναστήριο. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μάς δείχνει ακριβώς τι γεύματα επιλέγει μέσα στη μέρα του.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως μας έδειξε στα Insta Stories, το πρωί τρώει μια μεγάλη ομελέτα που περιέχει μπόλικη πρωτεΐνη, και τη συνοδεύει με ένα μπολάκι… χωριάτικη σαλάτα! Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάς ξένιζε εάν η ομελέτα του περιείχε φέτα ή ντομάτα, αλλά για κάποιο λόγο το γεγονός ότι τρώει κανονική χωριάτικη σαλάτα πρωί πρωί μάς κάνει μεγάλη εντύπωση! Όπως και να έχει το πρωινό του είναι σούπερ θρεπτικό, καθώς περιέχει πρωτεΐνη από τα αβγά και τη φέτα, αλλά και βιταμίνες και φυτικές ίνες από το αγγούρι και την ντομάτα.