Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς, η οποία καταφέρνει μέσα στο πέρασμα των χρόνων να παραμένει διαχρονικά μια ωραία γυναίκα επιστρέφοντας, μάλιστα, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιλογή της να γίνει χορτοφάγος.

Ειδικότερα, στην ερώτηση δημοσιογράφου γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει χορτοφαγική διατροφή απάντησε πως :«Η απόφαση ήρθε μόνη της, μετά την ενασχόληση μου με τη φιλοσοφία. Είδα και εγώ το φως το αληθινό, ένα μικρό μέρος του. Όποιος θέλει να εκλεπτύνει την ύπαρξη του και να σταματήσει να δονείται σε χαμηλές συχνότητες δεν τρώει πτώματα. Ο Χριστός κήρυξε την αβλάβεια. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρούμε ζωές». Σε συνέχεια στην ερώτηση αν ασχολείται ιδιαίτερα με τις εναλλακτικές θεραπείες και ποια ανάγκη της την οδήγησε εκεί είπε: «Η ανάγκη της αυτογνωσίας με οδήγησε και πραγματικά έχω βοηθηθεί πολύ. Παρακολουθώ χρόνια τώρα μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι στο μονοπάτι αυτό και δεν αισθάνομαι χαμένη. Σημαντικές διδαχές της σχολής είναι το “αγαπάτε αλλήλους” και το “πάντα πρώτα οι άλλοι”. Φαντάζεστε να μπορούσαν να κάνουν αυτά τα δίδαγμα πράξη όλοι οι άνθρωποι; Θα άλλαζε όλος ο κόσμος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on


Όπως βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, όλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται να απομακρύνεται από την κατανάλωση του κρέατος, εξάλλου, όπως έχουμε ξαναπεί η vegan φιλοσοφία δεν συνίσταται απλά στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών, αλλά στην υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας. Διαβάστε περισσότερα για την vegan και vegetarian διατροφή, εδώ.