Δεν αμφιβάλλουμε ότι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού αποτελεί το μυστικό της νεανικής εμφάνισης του συζύγου της Ζιζέλ και ποδοσφαιριστή, Τομ Μπρέιντι. Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι όμως πως έχει τόσες ευεργετικές ιδιότητες όσες λέει.

tom2

Πιο συγκεκριμένα, ο 40χρονος παίκτης των New England Patriots, υποστηρίζει πως το ενισχυμένο με ΤΒ12 ηλεκτρολύτες νερό που πίνει κάθε μέρα, τον προστατεύει από τα εγκαύματα. Τονίζει μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος που ενώ κάθεται για ώρες στον ήλιο, δεν καίγεται ποτέ. Το περιοδικό ESPN που ασχοληθηκε με το εν λόγω θέμα, αιτιολόγησε τη δήλωσή του αυτή λέγοντας πως τα 25 ποτήρια νερού, που πίνει κάθε μέρα, περιέχουν τα 72 ιχνοστοιχεία που χάνονται κατά την εφίδρωση. Ως αποτέλεσμα, ο διάσημος αθλητής, υποστηρίζει πως είναι τόσο καλά ενυδατωμένος, που είναι απίθανο να καεί ακόμα και εάν βρίσκεται στον ήλιο.

tom3

Όπως και να έχει, η συνήθειά του αυτή είναι σίγουρα ευεργετική για το σώμα του, κάτι το οποίο σίγουρα ενδιαφέρει τον διάσημο αθλητή, ο οποίος έχει δείξει επανειλημμένα το ενδιαφέρον του για την υγιεινή ζωή. Έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί, τονίζοντας πώς χάρη σε αυτές του τις επιλογές συνεχίζει να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο παρά τα 39 του χρόνια. “Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίζουν όσο εγώ και θα ήθελα να μπορώ να δείξω στην επόμενη γενιά αθλητών πως εάν ακολουθείς συγκεκριμένες ρουτίνες και έχεις πειθαρχεία σε ορισμένες στιγμές, τότε θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις το ίδιο”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του. “Χρειάζεται να τρως cheeseburger κάθε μέρα για να συνειδητοποιήσεις ότι αγαπάς τα cheeseburgers; Δεν πιστεύω ότι μπορείς να είσαι ένας 39χρονος παίκτης των New England Patriots και να τρως cheeseburgers κάθε μέρα. Θέλω να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ για πολύ καιρό”.