Τι και αν παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, «η πιο ξινή ηθοποιός του Hollywood», όπως την χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί της, αποφάσισε ότι μετά από 1.5 μήνα μπορούμε να μάθουμε όλοι εμείς… οι θνητοί (!) τις λεπτομέρειες της γαμήλιας δεξίωσης.
View this post on Instagram
Η ιδιοκτήτρια της σελίδας Goop, αποκάλυψε λοιπόν ότι το μενού της πρόβας του γάμου της με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Μπραντ Φάλτσακ, επιμελήθηκε ο Αργεντίνος σεφ, Φράνσις Μολλμανν. Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να άγριο σολωμό με κρούστα από αλάτι, βόειο κρέας ribeye, και ψητά λαχανικά, όπως κολοκύθα, γλυκοπατάτες και παντζάρια. Για χάρη του ζευγαριού, ο σεφ μάλιστα έψηνε επί 12 ώρες ανανάδες! Ο κόπος του φαίνεται να μην πήγε χαμένος, καθώς η Γκουίνεθ τούς λάτρεψε! Τους περιέγραψε μάλιστα ως «τόσο τρυφερούς, που μπορούσε ς να φας μέχρι και τον κορμό τους». Το μενού της δεξίωσης όμως επιμελήθηκαν ο Μάριο Καρμπόνε, ο οποίος επέλεξε το κυρίως πιάτο της βραδιάς να είναι παϊδάκια και φθινοπωρινά λαχανικά.
View this post on Instagram
Στο γλυκό το ζευγάρι φαίνεται να είχε τις διαφωνίες του, καθώς η νύφη ήθελε τούρτα καρότου, ενώ ο γαμπρός τούρτα σοκολάτα-βανίλια. Τι έκαναν; Μα φυσικά, σαν κλασικό ζευγάρι του Hollywood, που δεν λογαριάζει τα χρήματα, σέρβιραν και τις δύο τούρτες και πιο συγκεκριμένα 45 ατομικές τούρτες από την κάθε γεύση. Οι τούρτες ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστίου Nine Cakes στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κοστίζουν 10$ η μερίδα + κόστος μεταφοράς. Άρα με κάποιους γρήγορους υπολογισμούς, βλέπουμε ότι το ζευγάρι πλήρωσε 1000+ δολάρια μόνο για το επιδόρπιο. Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε το κόστος όλης της δεξίωσης!