Συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε event εταιρίας ρούχων της οποίας είναι ambassador και εκεί μάς μίλησε για τη σχέση που έχει με τα κιλά της και το κουτσομπολιό γύρω από αυτά.

Όπως αποκάλυψε, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αγαπήσει το σώμα της, παρότι δεν έχει τις ίδιες αναλογίες με άλλες παρουσιάστριες. «Έχω αποδεχτεί ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα είμαι ποτέ 50 κιλά. Δεν μπορώ», λέει. «Όταν βγήκαμε από το Survivor, όλοι ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, εγώ πάλι ήμουν κανονική. Τι να κάνουμε», σχολιάζει γελώντας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Αν και κατά καιρούς έχει πέσει θύμα bullying για τα κιλά της, η ίδια δηλώνει ότι πλέον δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα κακόβουλα σχόλια. «Το κουτσομπολιό θα υπάρχει πάντα στη ζωή μας. Εγώ προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο και ενέργεια σε θετικά πράγματα», εξηγεί. Αν και η αρνητική κριτική είναι μέρος της καθημερινότητάς της, όπως αποκαλύπτει, δεν τής έχει ζητηθεί ποτέ να χάσει βάρος για να παρουσιάσει κάποια εκπομπή. «Είμαι τυχερή δεν μου το έχουν πει. Αν μού το έλεγαν δεν θα αγαπούσαν έμενα, δεν θα είχαν επιλέξει εμένα», εξηγεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Το μυστικό της αυτοπεποίθησής της είναι, όπως μάς είπε, να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, να μην κάνεις συγκρίσεις και να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. «Όσο εσύ υποστηρίζεις αυτό που είσαι, οι άλλοι θα το δέχονται», εξηγεί. «Αν θες να χάσεις κιλά μπορείς να χάσεις μόνο αν εσύ δεν νιώθεις καλά. Αν στο πουν, όμως, χάνει την ουσία του, γίνεται καταναγκαστικό έργο», συνεχίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

«Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν μια μέρα έχεις φάει λίγο παραπάνω. Αυτά είναι τα κιλά σου, αυτό είναι το σώμα σου σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές. Πρέπει να το αποδεχθείς γιατί εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινόμαστε όλοι ίδιοι και να είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε. Από τη φύση μας είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά χαρακτηριστικά», καταλήγει.