Είναι μοντέλο, bussiness woman και μέλλουσα νύφη. Παρά τη χαοτική της καθημερινότητα και τις αμέτρητες υποχρεώσεις της, η πανέμορφη Κάρλι Κλος διατηρεί τη σιλουέτα της. Να μάς πεις, αυτή είναι η δουλειά της. Όπως και να έχει, εμείς ψάξαμε και μάθαμε τι τρώει κάθε μέρα για να είναι υγιής και σε φόρμα.

Ξεκινά τη μέρα της με ένα χορταστικό πρωινό
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι συνήθως ξεκινά τη μέρα της τρώει μία ομελέτα από ασπράδια αβγού, την οποία συνοδεύει με αβοκάντο και σάλτσα tabasco, ενώ στο πλάι έχει πάντα τον καφέ της με γάλα αμυγδάλου. Στην ίδια συνέντευξη τόνισε όμως πως δεν ακολουθεί καμία δίαιτα. «Προσπαθώ να τρέφομαι όσο πιο υγιεινά γίνεται και να επιλέγω τροφές που με κάνουν να νιώθω καλά», είχε πει.

Το μεσημεριανό της είναι συνήθως το ίδιο
Το μοντέλο επιλέγει σχεδόν πάντα κάποιο είδος άπαχης πρωτεΐνης και μπόλικα λαχανικά. Αγαπά τις σαλάτες, όπως όλοι οι συνέδελφοί της άλλωστε, τα smoothies, αλλά και το ψωμί με χούμους, αβοκάντο και λαχανικά.

Έχει πάντα μαζί της υγιεινά σνακ
«Έχω πάντα μαζί μου αμύγδαλα, μήλα και πακετάκια με βρώμη. Λατρεύω επίσης οτιδήποτε έχει μαύρη σοκολάτα», υποστηρίζει.

Το βράδυ ξεδίνει λίγο
Μπορεί το βραδινό της να είναι κάπως η τυπική επιλογή κάθε μοντέλου (βλ. Ψάρι με λαχανικά), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στη συνέχεια δεν ενδίδει σε μια γλυκιά «αμαρτία». Η μέρα της συχνά «κλείνει» λοιπόν με ένα μπισκότο με κομματάκια σοκολάτας ή λίγη μαύρη σοκολάτα. Ενίοτε βγαίνει και με τις φίλες της για δείπνο ή για ένα ποτήρι κρασί. Είναι δηλαδή ένα κορίτσι σαν όλα εμάς (;)