Η Cynthia Nixon, η τηλεοπτική Μιράντα της σειράς Sex and the City, κατάφερε να τραβήξει πρόσφατα την προσοχή, αυτή τη φορά εξαιτίας της παραγγελίας της για σνακ.

Η γνωστή ηθοποιός που ασχολείται πλέον με την πολιτική, έκανε τον Σεπτέμβριο την καμπάνια της, λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές, όπου διεκδικούσε τη θέση του κυβερνήτη για τους Δημοκρατικούς στη Νέα Υόρκη. Πηγαίνοντας από συναντήσεις σε events και πάλι πίσω, όπως ήταν φυσικό κάποια στιγμή πείνασε και είπε να κάνει μία στάση στο deli Zabar’s, στο Upper West Side για ένα σαντουιτσάκι. Εκεί την έπιασε ο φακός του αμερικανικού site The Gothamist, με τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια το κοινό να σοκάρονται από την παραγγελία της.

Τι ζήτησε; Σάντουιτς από γλυκό bagel με σταφίδες, γεμιστό με τυρί κρέμα, καπνιστό σολομό, κρεμμύδια, κάπαρη και ντομάτα. Ναι, γλυκό bagel με σταφίδες και αλμυρή γέμιση! Είναι άραγε όσο αηδιαστικό φανταζόμαστε;

Οι χρήστες του twitter πάντως δεν το άφησαν ασχολίαστο, με κάποιους να χαρακτηρίζουν την επιλογή της χάος ή ακόμη και γαστρονομικό έγκλημα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τελικά η Cynthia Nixon ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές, με τον αντίπαλο της Andrew Cuomo, να επικρατεί με άνεση. Λέτε η επιλογή της να επηρέασε τόσο αρνητικά τη γνώμη των ψηφοφόρων της;