Το ότι η Μπλέικ Λάιβλι αγαπάει το φαγητό είναι γνωστό, ωστόσο, αυτό που διαβάσαμε πρόσφατα και μας έκανε εντύπωση είναι ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rhythm Section» έτρωγε για πρωινό vegan μπισκότα.

Ειδικότερα, σε ένα βίντεο του YouTube για το περιοδικό Vanity Fair, που κυκλοφόρησε στις 31 Ιανουαρίου του 2020, η Λάιβλι περιέγραψε  αυτό που έκανε στην καθημερινότητά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Όπως είπε, ξυπνούσε στις πέντε το πρωί μαζί με τις κόρες της και έτρωγαν πρωινό, το οποίο ναι μεν μπορεί να περιείχε σπανάκι και αβγό, αλλά είχε και μπισκότα! Τι μπισκότα; Vegan μπισκότα σοκολάτας. Υπάρχει ένα βιβλίο που ονομάζεται Sweet Paleo, στο οποίο βασίζεται η Λάιβλι για να φτιάξει τα μπισκότα αυτά, τα οποία έχει δηλώσει πως βρίσκει καταπληκτικά.

Η ηθοποιός αγαπάει τη μαγειρική και έτσι το 2010 παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής στη φημισμένη Le Cordon Bleu Paris. Έτσι, φτιάχνει τις δικές τούρτες γενεθλίων, καθώς αγαπά ιδιαίτερα τη σοκολάτα. Όπως δήλωσε μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να πίνει ζεστή σοκολάτα και για πρωινό!