Τα εστιατόρια σκαρφίζονται συχνά τις πιο τρελές ιδέες για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών τους. Ένα εστιατόριο στο New Jersey για παράδειγμα φτιάχνει την πιο παράξενη πίτσα που είδαμε τελευταία, από σούσι.

Το Makai Poke στο New Jersey, που όπως μαρτυράει το όνομα του ειδικεύεται στο χαβανέζικο σούσι poke αποφάσισε να καινοτομήσει, σερβίροντας το πάνω σε κομμάτια πίτσας. Βέβαια, ακόμη και αυτά τα κομμάτια είναι ιδιαίτερα, καθώς δεν φτιάχνονται από ζύμη, αλλά από φύκια και ρύζι. Πίτσα σούσι με τα όλα της, δηλαδή!

Για να καταλάβετε ακριβώς για τι πρόκειται, στο Makai Poke φτιάχνουν φύλλα από φύκι και ρύζι, που στη συνέχεια κόβουν σε τριγωνικά κομμάτια σαν πίτσας. Αντί να τα ρολάρουν όμως, τα αφήνουν έτσι ανοιχτά και βάζουν από πάνω τους από μία μερίδα poke. Και επειδή πίτσα χωρίς κόρα δεν γίνεται, εκεί βάζουν από κάποιο ρολό σούσι, σε διάφορες γεύσεις.

Από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής το να καταφέρει κάποιος να φάει αυτή την πίτσα με τα χέρια δεν είναι και πολύ εύκολο, αλλά όσοι τη δοκιμάζουν φαίνεται να την απολαμβάνουν πραγματικά. Και γιατί όχι λέμε εμείς, άλλωστε στην πραγματικότητα πρόκειται για «ανοιχτό» σούσι, που μόνο στο σερβίρισμα του θυμίζει πίτσα και όχι για ένα ακόμη υβρίδιο που μπλέκει μεταξύ του φαινομενικά ασύνδετα πιάτα.