Τα φινετσάτα γαλλικά γλυκάκια, με τις ντελικάτες γεύσεις συνήθως φρούτων, περνούν στη νέα γαστρονομική εποχή των υβριδίων και των περίεργων συνδυασμών, αφού κάποιος σκέφτηκε να τα φτιάξει με γεύση cheetos.
Το Cheetos macaron έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα (όπως και τα cheetos από όπου εμπνέονται) είναι γλυκό και τυρένιο ταυτόχρονα, αφού περιέχει γκανάζ λευκής σοκολάτας εμπλουτισμένη με θρυματισμένα cheetos και είναι πασπαλισμένο με μία τυρένια πούδρα (σαν αυτή που κολλάει στα δάχτυλα όταν τρώμε τα γνωστά γαριδάκια) και το βρίσκετε στο ζαχαροπλαστείο Macaron Parlour της Νέας Υόρκης.
Το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο μάλιστα, ειδικεύεται στα macaron που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, περιλαμβάνοντας στη γκάμα του, μεταξύ άλλων, γεύσεις όπως δεντρολίβανο και ελαιόλαδο, τσάι earl grey, carrot cake και apple cider.
Δείτε επίσης:
Ημέρα macaron με “macaronut” στη Νέα Υόρκη
Το μενού αυτού του εστιατορίου περιλαμβάνει μόνο γαριδάκια