Τι θα λέγατε αν η διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο περιελάμβανε ένα δωμάτιο γεμάτο από σοκολάτα και ζαχαρωτά, εμπνευσμένο από τον πιο διάσημο σοκολατοποιό τον Willy Wonka;

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο -Chocolate Box Hotel- για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του «Willy Wonka & the Chocolate Factory» μεταμόρφωσε ένα από τα δωμάτια του βάζοντας μεταξύ άλλων φαγώσιμη ταπετσαρία. Το «έργο» έγινε σε συνεργασία με την πλατφόρμα ενοικίασης LateRooms, που φρόντισε για την κάθε λεπτομέρεια.

Για να μπει κάποιος στο δωμάτιο χρειάζεται ένα χρυσό εισιτήριο.Το δωμάτιο έχει ανάμεσα στα άλλα βάζα με ζαχαρωτά, τσίχλες και γλυκά. Το καλύτερο δε όλων είναι πως οι λιχουδιές είναι απεριόριστες και ανανεώνονται όσο συχνά επιθυμεί ο επισκέπτης. Μάλιστα, μπορεί κάποιος να κάνει μπάνιο σε σοκολάτα, ενώ όλα τα προϊόντα μπάνιου έχουν άρωμα σοκολάτας.

Μπορείτε να ζητήσετε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να γεμίσει την μπανιέρα με σοκολάτα με έξτρα χρέωση 150 λιρών, δηλαδή, 176 ευρώ. Η διανυκτέρευση στο πρωτότυπο δωμάτιο του «Chocolate Box Hotel», στο Bournemouth, κοστίζει 200 λίρες, δηλαδή, 235 ευρώ. Όσο για τις…βρώσιμες ταπετσαρίες, αλλάζονται μετά από κάθε επισκέπτη.

Δείτε επίσης:
Όχι πια δάκρυα (σοκολάτας);

Κέικ σοκολάτας σε κούπα με 3 μόνο υλικά!

Βρέθηκε σοκολάτα -δώρο της βασίλισσας Βικτώριας- μετά από 121 χρόνια!